LATER voor LATER symposium 'Leven na kinderkanker'

Op zaterdag 28 oktober 2017 vindt het zesde LATER voor LATER symposium plaats in CORPUS Congress Centre te Oegstgeest. Het thema dit jaar is 'Leven na kinderkanker'.

Als je als kind bent behandeld voor kanker heb je daar misschien nog steeds last van. Daardoor kun je in het dagelijks leven tegen dingen aanlopen. Het helpt als je meer over late gevolgen weet en ziet hoe anderen ermee omgaan. Wat betekent leven na kinderkanker voor jou?

We gaan het hebben over positieve gezondheid, waarin aandacht is voor zorg en eigen regie, beweging en bewust leven, psychosociale- en maatschappelijke gevolgen. Ook krijg je informatie over wetenschappelijk onderzoek en LATER-zorg in het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie. Tijdens het programma is er een informeel gedeelte waar je vragen kunt stellen aan LATER-experts. Ook medewerkers en vrijwilligers van VOX, hét netwerk van survivors van kinderkanker, zijn er om vragen te beantwoorden, informatie te geven en je meer te vertellen over wat jij aan VOX kunt hebben.

Het programma vind je hier.

Meld je aan via het inschrijfformulier.

Het zesde LATER voor LATER symposium wordt financieel mede mogelijk gemaakt door het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie, het Tom Voûte Fonds/KiKa, FNO en CORPUS Congress Centre.

© VOKK 2017 – Built and powered by Onlinebase