Bureau

Marianne Naafs-Wilstra, directeur

Marianne is sinds januari 1988 betrokken bij de VOKK, eerst als bestuurslid/secretaris, vanaf 1998 als directeur. Als zodanig heeft zij de dagelijkse leiding van de organisatie en vertegenwoordigt zij de VOKK naar buiten. Zij is bestuurslid van de coöperatie Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie. Zij heeft tal van brochures, boeken en artikelen op het gebied van kinderkanker op haar naam staan en is hoofdredacteur van Attent en LēF. Zij is lid van diverse SKION taakgroepen. Marianne heeft Klassieke Taal- en Letterkunde en Vergelijkende Indo-Europese Taalwetenschap gestudeerd. Zij is moeder van een survivor. Ze werkt op maandag t/m donderdag.
E-mail: mc.naafs@vokk.nl

Amber van Ameijde, projectmedewerker

Amber studeerde HBO Pedagogiek en deed haar afstudeerstage bij de VOKK. Van juli 2012 tot mei 2013 was zij werkzaam als projectmedewerker en als zodanig verantwoordelijk voor onderzoek en betrokken bij de organisatie van het jubileum, de Ketting van Ballonnen en activiteiten voor kinderen en jongeren. Vanaf september 2013 is zij in dienst als projectmedewerker met als focus de veranderende rol van de VOKK binnen het Prinses Máxima Centrum, dat eind 2014 startte met een eerste afdeling binnen de muren van het WKZ, en denkt ze mee over allerlei ontwikkelingen rondom de nieuwbouw. Amber werkt van dinsdag t/m vrijdag.
E-mail: amber.van.ameijde@vokk.nl

Patty Brouwer, beleidsmedewerker

Patty is sinds mei 2008 betrokken bij de VOKK door het secretariaatswerk van de internationale organisatie Childhood Cancer International en vanaf 2009 als beleidsmedewerker voor de VOKK. Vanaf april 2017 werkt zij alleen nog voor de VOKK en is zij o.a. verantwoordelijk voor personeelszaken, bankzaken, subsidie- en projectaanvragen, subsidieverantwoording en de keurmerken. Patty is van oorsprong bioloog en in 1997 gepromoveerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen op een onderzoek naar zeewieren in Antarctica. Zij heeft een zoon die de behandeling voor Hodgkin goed heeft doorlopen. Patty is op dinsdag en vrijdag aanwezig op kantoor, en telefonisch of per e-mail bereikbaar op maandagochtend.
E-mail: patty.brouwer@vokk.nl

Marinka Draaijer, fondsenwerver

Marinka is na de ziekte ALL van haar zoon eind 2010 bij de VOKK gaan werken. Zij is verantwoordelijk voor de fondsenwerving en is daarnaast redactielid van Attent. Marinka heeft een opleiding tot werktekenaar aan het Grafisch Lyceum, een studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening en een avondstudie communicatie gevolgd. Zij heeft altijd in de jeugdzorg en het welzijnswerk gewerkt. Marinka is aanwezig op maandag, woensdag en donderdag. Op dinsdag is zij per mail bereikbaar..
E-mail: marinka.draaijer@vokk.nl

Meike van de Groep-Naafs, projectmedewerker

Meike is sinds februari 2009 werkzaam bij de VOKK. Zij is verantwoordelijk voor de KanjerKetting, coördineert het mentorprogramma, is deelnemer aan de expertgroep Ontwikkelingsgerichte Zorg van het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie, zit in het bestuur van het internationale survivorsnetwerk CCI Survivors, begeleidt de kampen, zit in de redactie van LēF en beheert de websites. Meike is zelf survivor en was voorheen betrokken bij de VOKK als vrijwilliger. Ze heeft muziektherapie gestudeerd en is als muziektherapeut werkzaam geweest in de revalidatie en de kinder- en jeugdpsychiatrie. Meike is aanwezig op dinsdag, woensdag en donderdag.
E-mail: meike.naafs@vokk.nl

Jaap den Hartogh, beleidsmedewerker LATER

Jaap is sinds september 2012 werkzaam bij de VOKK. Hij is verantwoordelijk voor de belangenbehartiging en informatievoorziening op het beleidsgebied LATER (LAngeTERmijneffecten kinderkanker). Als zodanig vertegenwoordigt hij de VOKK in de taakgroep LATER van de SKION. Ook coördineert hij VOX, het netwerk voor (volwassen) survivors van kinderkanker. Met Meike zit hij in het bestuur van het internationale survivorsnetwerk CCI Survivors. Jaap heeft Theologie en Religiewetenschappen gestudeerd. Zelf is hij ook survivor. Jaap werkt van dinsdag t/m vrijdag.
E-mail: jaap.denhartogh@vokk.nl

Mariëlle Horst-Phessas, coördinator activiteiten

Mariëlle werkt sinds december 2015 bij de VOKK. Zij is verantwoordelijk voor het organiseren van alle (gezins)activiteiten, zoals Dreamnight at the Zoo, LEEF! fotoshootdag, Klim evenement en Mont Ventoux. Ze ondersteunt tevens Marinka bij fondsenwerving. Haar kracht ligt in het organiseren, coördineren en plannen en zij heeft jarenlange ervaring als officemanager en projectleider bij diverse bedrijven in verschillende branches. Mariëlle is moeder van een survivor van neuroblastoom. Ze werkt op maandag, dinsdag en donderdag.
E-mail: marielle.horst@vokk.nl

Carina Jansen, bureaumedewerker

Carina werkt sinds mei 2007 bij de VOKK als bureaumedewerker. Zij verzorgt de post, doet administratief werk en onderhoudt het kantoor. Carina werkt op maandag t/m donderdag.

 

 

Sabine de Kruijf, officemanager

Sabine regelt het reilen en zeilen op kantoor. Daarnaast verzorgt zij een groot deel van de financiële administratie, handelt de bestellingen af en is verantwoordelijk voor de ledenadministratie. Sabine is als vrijwilliger bij de werkgroep Onderwijs van de VOKK begonnen. Ze heeft verschillende boekhouddiploma's en heeft met succes een opleiding tot schuldhulpverlener afgerond. Sabine werkt op woensdag, donderdag en vrijdag.
E-mail: bureau@vokk.nl

Anouk Nijenhuis, projectmedewerker

Anouk is sinds 2007 als vrijwilliger betrokken bij de VOKK, eerst als mentor, later ook in de werkgroep VOX. Ze ondersteunde daarnaast het secretariaat van Childhood Cancer International. Anouk studeerde Biomedische Wetenschappen en deed een Master Beleid en Management in de gezondheidszorg. Tijdens haar studie deed zij onderzoek naar het ouderperspectief op meebehandeling in de kinderoncologie en naar kinderpalliatieve zorg. Vanaf eind 2015 werkt zij bij de VOKK als parttime projectmedewerker met als opdracht uit te werken hoe de VOKK haar rol in de toekomstige setting van één Prinses Máxima Centrum plus meebehandelende ziekenhuizen het beste kan vervullen. Zij is daarnaast beleidsmedewerker bij een overkoepelende huisartsenorganisatie. Anouk is survivor. Zij is op donderdag en vrijdag op kantoor en is op woensdag per mail bereikbaar.
E-mail: anouk.nijenhuis@vokk.nl

Marian Potters, beleidsmedewerker palliatieve zorg

Marian werkt sinds 1 januari 2009 voor de VOKK. Ze is verantwoordelijk voor het beleidsterrein Palliatieve zorg en de Werkgroep Onderwijs. Daarnaast levert zij een bijdrage aan het ontwikkelen van vrijwilligersbeleid, geeft ze trainingen en voorlichting en is ze betrokken bij samenwerkingsprojecten met o.a. de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK). Marian heeft ruime ervaring in (non)profit-organisaties. Als trainer-adviseur was zij verbonden aan verschillende opleidingsbureaus. Daar werkte ze met name voor patiëntenorganisaties en vrijwilligers in de (terminale) zorg. Van huis uit is Marian een Wageningse socioloog. Ze is survivor en is voor Hematon als vrijwilliger actief in de werkgroep Late Effecten en in de scholingscommissie. Marian werkt op maandag t/m donderdag.
E-mail: marian.potters@vokk.nl

Cristien Sangers-Gerlofsma, administratief medewerker

Cristien werkt sinds maart 2017 bij de VOKK. Samen met Sabine is zij het eerste aanspreekpunt op kantoor. Naast de algemene officetaken draagt zij zorg voor de ledenadministratie, voorraadbeheer en bestellingen. De werkervaring van Cristien is divers. Ze heeft o.a. gewerkt als coördinator arbeidsomstandigheden in een regionaal ziekenhuis. In april 2017 heeft zij met succes de opleiding Biografisch Coach afgerond. Ze is getrouwd en heeft drie kinderen. Haar zoon heeft een hersentumor en is hiervoor de afgelopen jaren meerdere keren behandeld. Cristien werkt op maandag en dinsdag.
E-mail: cristien.sangers@vokk.nl

Mieke Spaink, coördinator Persoonlijke contacten

Mieke is sinds 2004 werkzaam bij de VOKK als coördinator Persoonlijke contacten. Zij zorgt ervoor dat ouders, kinderen en jongeren elkaar kunnen ontmoeten bij bijeenkomsten, kampen, thema-avonden en symposia . Ook staat ze ouders telefonisch en via e-mail te woord bij problemen en vragen. Mieke heeft HBO psychosociaal werk gestudeerd. Ze is op maandag, dinsdag en donderdag op kantoor aanwezig en is verder via mail bereikbaar.
E-mail: mieke.spaink@vokk.nl

© VOKK 2017 – Built and powered by Onlinebase