kom in actie

Wil je ons werk steunen zodat we allerlei activiteiten en projecten voor gezinnen met een kind met kanker kunnen blijven organiseren? Kom dan in actie. Met je school, als gezin, vanuit je werk of met vrienden. Geen inspiratie? Op deze pagina staan enkele suggesties.

Heb je een idee voor een actie, start deze dan via ons platform Samen Steun Je Sterker. Het aanmaken van een actiepagina is heel eenvoudig. Nog makkelijker is het om via het platform een actie te steunen. Voor vragen en suggesties, neem contact op met Marinka Draaijer via marinka.draaijer@vokk.nl of 030-2422944.

We ondersteunen je actie graag met ons promotiemateriaal. Welke mogelijkheden we bieden en hoe deze te downloaden of te bestellen zijn, lees je op de pagina promotiemateriaal op de KanjerKetting-site.

Polsbandjes ‘Kanjers met LEF’

Heb je geen inspiratie, verkoop dan polsbandjes. Op school, op je werk of tijdens een activiteit. Stuur een mail naar marinka.draaijer@vokk.nl voor meer informatie en het bestellen van de bandjes.

Sportevenement

Organiseer een sponsorloop of een voetbalwedstrijd, loop mee met de Nijmeegse Vierdaagse of de Dam tot Damloop of geef je op voor de beklimming van de Mont Ventoux. En laat je sponsoren, bijvoorbeeld per rondje, inschrijving of kilometer.

Kerst- of paasmarkt

Bak koekjes, maak bloemstukjes of andere knutselwerkjes en verkoop deze of spulletjes die je verzameld hebt op bijvoorbeeld een kerst- of paasmarkt.

Rommelmarkt

Verzamel kleding, speelgoed, boeken of andere spulletjes en verkoop deze op een rommelmarkt, bijvoorbeeld tijdens Koningsdag.

Eindebehandelingsfeest

Organiseer een feest n.a.v. het behalen van de bloemenkraal en vraag je familie en vrienden geld te doneren voor het goede doel.

Benefietfeest

Organiseer een groot feest en zamel met entree of drankjes en hapjes geld in. Zo’n feest biedt ook een mooie gelegenheid de polsbandjes ‘Kanjers met LEF’ onder de aandacht te brengen en te verkopen.

Collectebus

Plaats een collectebus bij je sportclub, favoriete winkel of gezondheidscentrum. Wij hebben hiervoor speciale bussen. Voor meer informatie en het aanvragen van een collectebus, mail naar marinka.draaijer@vokk.nl.

Statiegeld en lege flessen

Vraag de plaatselijke supermarkt gedurende een bepaalde tijd om de inkomsten van de statiegeldbonnen aan het goede doel te schenken en/of zamel zelf lege flessen in.

Inzamelen mobiele telefoons

Ga de buurt langs, de school, het werk en je club voor gebruikte mobieltjes en zamel er zo veel mogelijk in. Voor elke mobiel ontvangen wij een geldbedrag. Mail naar marinka.draaijer@vokk.nl voor informatie over het inleveren van de telefoons bij ons.

Bezoek de pagina overzicht acties en giften voor nog meer inspiratie.

© VOKK 2017 – Built and powered by Onlinebase