(Groot)ouders

Ben je ouder of grootouder van een kind met kanker? Dan zit je waarschijnlijk met praktische vragen en heb je behoefte aan steun van anderen met eenzelfde ervaring.

Als je hoort dat je (klein)kind kanker heeft, staat je wereld op zijn kop en komt er van alles op je af. Je wilt je kind al je aandacht, liefde en zorg geven maar moet ook allerlei praktische zaken regelen en zit met veel vragen. Informatie en vooral ook steun van anderen met eenzelfde ervaring zijn dan zeer welkom.

Wij zijn er voor gezinnen in alle omstandigheden, als de diagnose net gesteld is, tijdens de behandeling en ook daarna. We luisteren, informeren en denken mee. Dit doen we door allerlei bijeenkomsten, symposia en (gezins)uitjes te organiseren, door je een luisterend oor te bieden en je praktische tips te geven. Ook kun je via sociale media en door het lezen van blogs andere ouders ontmoeten.

Wil je meer weten over de ziekte zelf en het medicijngebruik, over hoe het nu verder moet op school, of over ons en hoe je ons kunt steunen, kijk dan onder het algemene menu.

Voor een persoonlijk gesprek of vragen kun je altijd bij ons terecht; bel naar 030-2422944 of mail je vraag naar bureau@vokk.nl.

© VOKK 2017 – Built and powered by Onlinebase