Kampen

Heb je zin om er even lekker tussenuit te zijn, plezier te maken met andere kinderen en jongeren die net zoiets als jij meemaken of hebben meegemaakt? Geef je dan op voor een van onze kampen!

We organiseren kampen voor verschillende leeftijdsgroepen. Tegen een klein bedrag kan iedereen zich inschrijven, dus ook broers en zussen van kinderen die kanker hebben (gehad) of daaraan overleden zijn. Ook niet-leden zijn van harte welkom; je betaalt dan een iets hoger bedrag.
Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor de digitale nieuwsbrief. Natuurlijk kun je ook in de agenda kijken.

Kamp voor kinderen van 6 tot 12 jaar

Dit kamp is vooral gericht op ontspanning, plezier maken en gezellig samen zijn. Er worden activiteiten georganiseerd rondom een leuk thema, bijvoorbeeld een piraten- of een junglekamp. Bij voldoende ruimte kunnen ook 4- en 5-jarigen mee.

Kamp voor jongeren van 12 t/m 18 jaar

Naast leuke en gezellige dingen besteden we tijdens dit kamp ook aandacht aan: wat betekent het dat je kanker hebt (gehad), of dat je broer of zus kanker heeft (gehad) of is overleden? Daardoor onderscheidt dit kamp zich van gewone jeugdkampen en het kamp voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Kamp voor jongeren van 18 t/m 3O jaar

Dit kamp heeft dezelfde insteek als het kamp voor jongeren van 12 t/m 18 jaar. Met als enige verschil dat we op de zaterdagavond gezellig gaan stappen.

Andere vakantiemogelijkheden

Wij bieden via Europarcs Charity Foudation vakanties aan voor gezinnen waar een kind klaar is met behandeling maar ook waar een kind is overleden. Informatie: bureau@vokk.nl.

De Stichting KinderOncologische Vakantiekampen (SKOV) organiseert kampen voor kinderen met kanker. Met Stichting Gaandeweg en bij de Tarpaniahoeve kun je een weekje gratis met je gezin op vakantie. Deze organisaties doen dit al heel lang en hebben veel ervaring. In onze wegwijzer staan meer stichtingen die vakanties aan zieke kinderen aanbieden.

© VOKK 2021 – Built and powered by Onlinebase