Je gezin

Wanneer je kind kanker heeft, verandert er van alles in je gezin. Bij je kind(eren), jezelf, je eventuele partner en ook onderling. Het leven is niet meer vanzelfsprekend en de toekomst is onzeker. Ervaringen en tips van andere ouders kunnen je helpen weer een balans te vinden.

Zo gewoon mogelijk

Het beste, voor jou én je gezin, is om het dagelijkse leven zo gewoon mogelijk door te laten gaan. Hoe tegenstrijdig dat ook klinkt. Maar juist die routine geeft houvast. Dus laat je kind als het kan gewoon naar school gaan, blijf sporten, eet op vaste tijden, houd contact met familie en vrienden.

Vind je het moeilijk om met je kind(eren) te praten? Schieten de zorg voor jezelf en je relatie er bij in? Sta je er alleen voor en weet je niet hoe je op de been blijft? Weet dan dat je hierin niet alleen staat en lees de volgende pagina’s.

Meer informatie

Onze DagboekAgenda die je bij diagnose hebt gekregen en onze brochure Wat er op je pad komt als je kind kanker heeft geven je handvatten en veel herkenning. De brochure ontvang je automatisch als je lid wordt en is ook te bestellen in onze webwinkel. In onze wegwijzer vind je links naar websites en instanties die je kunnen helpen.

© VOKK 2021 – Built and powered by Onlinebase