Ervaringen delen

Als je hoort dat je (klein)kind kanker heeft, staat je wereld op zijn kop. Je zit vol vragen en de toekomst is onzeker. Wie kan je op dat moment beter helpen en begrijpen dan iemand die weet wat het is om een (klein)kind met kanker te hebben?

Na de diagnose en tijdens de behandeling vind je vaak steun en troost bij familie, vrienden, collega's en buren. Na verloop van tijd, als het gewone leven zich weer enigszins lijkt te herstellen, kan – hoe de uitkomst ook is geweest – de aandacht van de buitenwereld verflauwen. Juist dan, maar ook tijdens de diagnose en behandeling, heb je behoefte aan steun, begrip en een luisterend oor.

Wij zijn er voor gezinnen in alle omstandigheden. We organiseren verschillende bijeenkomsten en uitjes waar je andere (groot)ouders kunt ontmoeten, een luisterend oor vindt, vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen.

Ook vanachter je computer kun je ervaringen uitwisselen met andere ouders via de sociale media. Ook kun je hun blogs lezen. Wil je graag persoonlijk contact, dan kun je ook bellen naar een van onze hulplijnen.

© VOKK 2021 – Built and powered by Onlinebase