(Gezins)uitjes

Elk jaar zijn er tal van activiteiten waaraan leden met hun gezin kunnen deelnemen. Wat dacht je van een avond naar de dierentuin, een autorally of een sportclinic? Terwijl je je ontspant ontmoet je tegelijk andere gezinnen in een vergelijkbare situatie.

Uitsluitend leden van de VOKK kunnen zich aanmelden voor deze activiteiten. We houden je op de hoogte via onze digitale nieuwsbrief, maar kijk ook regelmatig in onze agenda voor wat er komen gaat. Aanmelden kan via onze agenda.

De Blauwvingerrally

De Stichting Blauwvingerrally organiseert voor ons elk jaar een autorit. Onder het motto 'een dag niet ziek' mogen kinderen van 12-18 jaar meerijden in exclusieve wagens als Ferrari's, Porsche's, Lamborghini's.

Against Cancer

Elke zomer is er voor onze gezinnen een geweldige circuitdag op het TT-circuit Assen. Er wordt geracet met sportwagens en motoren en er zijn diverse activiteiten, allemaal dankzij Against Cancer.

Dreamnight at the Zoo

Een groot aantal dierenparken in Nederland zet één vrijdagavond per jaar de deuren wijd open voor een geweldige avond voor het hele gezin. In de agenda vind je de deelnemende dierenparken en de daarbij behorende data. Je kunt je voor één park opgeven. Lees meer op www.dreamnightatthezoo.nl.

Dreamnight at the Museum

Eenmaal per jaar wordt het Maritiem Museum Rotterdam 's avonds opengesteld voor gezinnen van onder andere de VOKK. Lees meer op www.maritiemmuseum.nl.

Piraat van Muiden

Piraat van Muiden organiseert zeildagen in piratenstijl voor gezinnen met een ernstig ziek kind. Aanmelden voor deze activiteit kan niet via onze agenda, maar alleen via deze link.

© VOKK 2021 – Built and powered by Onlinebase