Hanneke van Krevel nieuwe directeur van de VOKK

Hanneke van Krevel (53) is de nieuwe directeur van de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK). Zij volgt Marianne Naafs-Wilstra (66) op die na ruim dertig jaar afscheid neemt van de VOKK en met pensioen gaat.

Hanneke van Krevel was hiervoor bijna twintig jaar werkzaam als fertiliteitsarts, waarvan de laatste jaren in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg. In die hoedanigheid kwam zij in aanraking met survivors van kinderkanker en raakte zij betrokken bij de kinderoncologie. ‘Ik ben zeer vereerd dat ik de nieuwe directeur van de VOKK ben en dat ik dit mooie doel mag dienen’, aldus Hanneke van Krevel.

Volgens Marianne Naafs-Wilstra is dit een goed moment om afscheid te nemen. ‘Er staat een mooie, professionele organisatie die een zeer belangrijk aandeel heeft gehad in de centralisatie van kinderoncologische zorg en research in het Prinses Máxima Centrum. Ik geef vol vertrouwen de allerleukste baan ter wereld over aan Hanneke.’ Marianne neemt aanstaande zaterdag op ons symposium afscheid van de VOKK en zal haar functie overdragen aan Hanneke.

 

03 april 2019

Meer nieuws

Nieuwsarchief »

59 bericht(en)

© VOKK 2021 – Built and powered by Onlinebase