Informatie

Je kunt bij ons terecht voor informatie over kinderkanker, de behandeling, de mogelijke gevolgen en voor praktische informatie. Bekijk de agenda om op de hoogte te blijven van interessante activiteiten. Lees ook het laatste nieuws.

Voorlichting

In onze webwinkel vind je informatiefolders, brochures over diverse vormen van kinderkanker, boeken en beeldmateriaal. Voor gezinnen en survivors is er de wegwijzer. Deze pagina geeft informatie over en links naar instanties die kunnen helpen en adviseren bij dagelijkse problemen. Twee keer per jaar organiseren wij een symposium tijdens welke wij ouders en professionals informeren over een bepaald thema.

School

Ouders en leerkrachten die willen weten hoe je omgaat met een leerling met kanker, kunnen de schoolpagina bezoeken. Hier is ook lesmateriaal voor school te vinden.

Onze tijdschriften

Ons kwartaalblad Attent is een informatief blad dat niet alleen gaat over medisch-technische en psychosociale onderwerpen, maar ook over school, werk, verzekeringen, omgaan met verlies enz. LēF is ons jongerenmagazine. Het maakt alles bespreekbaar en biedt jongeren veel herkenning.

Problemen met het vinden van informatie?

Kun je de gezochte informatie niet vinden, neem dan contact met ons op via bureau@vokk.nl of 030-2422944. We helpen je graag verder.

© VOKK 2021 – Built and powered by Onlinebase