KanjerKetting

De behandeling van kinderkanker duurt lang en is zwaar. Om kinderen met kanker te steunen hebben wij de KanjerKetting ontwikkeld. Wil je dit geweldige initiatief steunen? Adopteer dan een KanjerKraal of een KanjerKetting.

De KanjerKetting is beloningssysteem en wegwijzer tegelijk en bestaat uit kralen. Elke kraal staat voor een bepaalde behandeling, onderzoek of gebeurtenis. Zo zijn er kralen voor een chemokuur, bestraling, prikken, een scan, een lumbaalpunctie, haarverlies, een supergoede dag, een vreselijke rotdag, een operatie, verblijf op de intensive care enz.

Kinderen met kanker rijgen deze KanjerKralen aan een ketting. Die ketting, de KanjerKetting, vertelt hun verhaal.

De kosten voor de KanjerKralen bedragen jaarlijks ongeveer 50.000 euro per jaar. Een KanjerKetting kost gemiddeld 80 euro.

KanjerKraal of –Ketting adopteren

Vind je, net als wij, dat de KanjerKralen voor elk kind met kanker beschikbaar moeten blijven? Adopteer dan een KanjerKraal of KanjerKetting. Bedrijven, particulieren, scholen, vrienden, buren, iedereen kan een KanjerKraal of –Ketting adopteren. Ga voor meer informatie en de adoptiemogelijkheden naar de website van de KanjerKetting.

© VOKK 2021 – Built and powered by Onlinebase