Sponsoren

Bedrijven kunnen ons financieel steunen. Als je onze vereniging sponsort, vermelden wij dat in ons tijdschrift Attent en op onze website.

Sponsoring kan op allerlei manieren. Hieronder staan er enkele beschreven. Ben je geïnteresseerd of wil je ons op een andere manier sponsoren, neem dan contact op met ons bureau via bureau@vokk.nl of 030-2422944.

Als bedrijf kun je ons financieel steunen met een eenmalige gift of periodieke schenking. Het levert een aftrekpost op, maar veel belangrijker is dat je kinderen met kanker helpt! Voor je financiële bijdrage bieden wij een wederdienst, bijvoorbeeld in de vorm van een banner op deze website (vanaf 500 euro). Is je gift speciaal bestemd voor een uitgave of activiteit, dan vermelden we uiteraard je bedrijf in die uitgave of op de uitnodiging.

Personeelsactie

Je kunt ook een inzamelingsactie organiseren onder je personeel. Het bedrag dat opgehaald wordt, kun je storten op IBAN nummer NL72 SNSB 0938 4000 45 ten name van de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker te Nieuwegein.

Adopteer een KanjerKraal

Adopteer een KanjerKraal of KanjerKetting en steun daarmee dit mooie project. Ga hiervoor naar de KanjerKetting website.

Alternatief relatiegeschenk

Zoek je een bijzonder cadeau of relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze webwinkel. Door een van onze producten te kopen (bijvoorbeeld onze ketting HOPE of de Gold Ribbon) steun je ons werk. Of denk eens aan een schilderij van Joost Pastoor.

Kerstkaarten

Als je elk jaar een kerst- of nieuwjaarskaart aan je relaties stuurt, denk dan eens aan een kaart van de VOKK. Neem je minimaal 100 kaarten af, dan zorgen wij ervoor dat je eigen tekst op de kaarten wordt gedrukt. Het is wel belangrijk dat we je verzoek uiterlijk 1 oktober binnen hebben. Neem contact op via bureau@vokk.nl of 030-2422944. Je kunt ook algemene wenskaarten in de webwinkel bestellen.

© VOKK 2021 – Built and powered by Onlinebase