De bloemenkraal, en dan.....?

We nodigen je uit voor ons voorjaarssymposium van zaterdag 6 april 2019 dat als thema heeft De bloemenkraal, en dan…? Over de eerste periode na behandeling waarin opluchting, blijdschap en dankbaarheid strijden met gevoelens van onzekerheid, ongerustheid en angst.

Aan het woord komen o.a. een moeder, een kinderoncoloog en een psycholoog.

Als altijd zijn er aparte programma’s voor survivors kinderen en jongeren. Ouders, kinderen en survivors maar ook belangstellenden -familie, vrienden, leerkrachten en zorgprofessionals- zijn van harte welkom.

Op dit symposium nemen we ook afscheid van onze directeur Marianne Naafs-Wilstra.

VOX Bijeenkomst - Woorden geven aan je verhaal
Iedereen heeft een levensverhaal dat uit verschillende hoofdstukken bestaat. Een van jouw hoofdstukken is dat over je ziekte. Hoe werkt dit hoofdstuk door in je dagelijks leven, je persoonlijkheid en je doelen voor de toekomst? Tijdens de VOX Bijeenkomst ga je aan de hand van storytelling kijken naar jouw verhaal en hoe je er woorden aan kan geven.

Bekijk het programma of meld je aan.

Het symposium vindt plaats in Antropia Cultuur- en Congrescentrum, Landgoed de Reehorst, Hoofdstraat 8, 3972 LA Driebergen. Routebeschrijving: Q-Park P+R Driebergen Zeist, Stationsweg 15, 3972 KA Driebergen-Rijssenburg
 

© VOKK 2019 – Built and powered by Onlinebase